Bine ai venit pe site-ul nostru de foto și video, unde pasiunea noastră pentru capturarea momentelor de neuitat se întâlnește cu creativitatea și tehnologia modernă! Suntem aici pentru a transforma fiecare clipă specială în amintiri vizuale impresionante.

Echipa noastră de profesioniști talentați în domeniul fotografiei și videografiei este dedicată să surprindă esența fiecărui moment unic din viața ta. Fie că este vorba despre nunți elegante, ședințe foto de familie, evenimente corporate sau orice altă ocazie specială, suntem aici să creăm imagini care spun povești și să înregistram momente care vor rămâne vii pentru totdeauna.

Ce ne diferențiază? Expertiza noastră tehnica și creativitatea fără limite. Utilizăm echipamente de înaltă calitate și tehnologie avansată pentru a capta detalii fine și a reda atmosfera fiecărui eveniment. Fiecare cadru și fiecare secvență video sunt tratate cu grijă și atenție pentru a obține rezultate de excepție.

Etapa întăi se referă la primul contact prin telefon/ WhatssApp/ Messenger/live în București. Suntem o echipă fotografi profesioniști și videografi licențiați pe drone și călătorim în toată România pentru a fotografia nunți, botezuri, evenimente private. Scopul nostru este să retrăiți emoțiile calde ale evenimentului de fiecare dată când veți revedea imaginile de la sol sau din aer, așa cum voi ați decis!

Această etapă este una dintre cele mai importante și pentru o cât mai bună colaborare am nevoie să aflu detaliat toate preferințele și dorințele voastre legate de eveniment.

Astfel ne vom adapta ușor dorințelor voastre, realizând exact fotografiile pe care le doriți fară a rata nici un moment.

Orice servicii alegeți le livrăm urgent în maxim 30 de zile de la eveniment. Sunt incluse ședința foto de la eveniment și prezența la tradiții. Creeăm amintiri de calitate, mizând pe experiența profesională de 10 ani. Utilizăm cele mai bune echipamente, pentru a putea garanta că trecerea timpului nu  afecta imaginea dorită, claritatea visată și sunetul impecabil pe care îl meritați.

Simplu, noi  trimitem informațiile necesare și dacă totul este conform dorințelor ne întâlnim pentru a ne cunoaște (în București)  savurăm o cafea și în decurs de 1-2 ore detaliam programul evenimentului. Dacă sunteți din altă localitate ne putem întâlni online pe Whatsapp Video Call.

 trimitem contractul de servicii pe e-mail pentru semnare. Costurile adiționale privind decontul transportului și cazarea le vom stabili înainte de momentul încheierii contractului.

Ultima discuție o vom avea în săptămână de dinaintea nunții când veți primii un desășurător online unde  notați detaliile eveimentului: ce tradiții se vor ține, ceremonia religioasărecepția de la local, locația pentru ședința foto etc.

Exemplu: De dimineațăcând mireasa se machiază suntem un fotograf de produse comerciale, fotografiem verighetele, pantofii, rochia și buchetele de flori, pe mire și cavalerii acestuia. În timp ce mireasa este ajutată  se îmbrace cu rochia suntem un fotojurnalist inobservabil, pozând în lumina interioară mixtă, apoi facem portrete afarăîn timp ce lumina soarelui este deasupra mirilor, apoi gestionăm grupuri mari de oameni și ne asiguram  toată lumea este pozată.

Evenimente inedite